Dnevni boravak

Navedeni oblik skrbi pružamo od 2006. godine u prilagođenom prostoru Doma, u vremenu od 6 do 16 sati. Prostor obuhvaća veliku dnevnu sobu s čajnom kuhinjom, dvije sobe za odmor, dva sanitarna prostora i terasu s izlazom u vrt. Kapacitet boravka je deset mjesta.

Što je dnevni boravak?

Dnevni boravak je oblik skrbi izvan vlastite obitelji, a namijenjen je starijim osobama koje žive u vlastitom domu, a tijekom radnog tjedna koriste usluge: boravka i prehrane, održavanje osobne higijene, brige o zdravlju, njege, psihosocijalne rehabilitacije, organiziranje slobodnog vremena, prijevoza i dr.

U program rada uključeni su stručni djelatnici: socijalna radnica, medicinska sestra, njegovateljica i fizioterapeut – radni terapeut.

Interes za uslugom iskazuje se putem obrasca zahtjeva i privole koji se predaju socijalnoj službi. Uz zahtjev je potrebno priložiti presliku osobne iskaznice, odreska mirovine i presliku važnije zdravstvene dokumentacije. Prije sklapanja ugovora o smještaju u dnevni boravak potrebno je pribaviti i druge preslike s popisa dokumentacije.

Cijena boravka određuje se prema stupnju usluge koja je korisniku potrebna.

Cjenik usluga

Galerija

Javite nam se

Ako imate dodatna pitanja pošaljite ih pomoću naše kontakt forme. Veselimo se vašim pitanjima na koje ćemo odgovoriti u najkraćem mogućem roku.