Dragi volonteri i volonterke

Ako želite odvojiti dio svog slobodnog vremena i posvetiti ga starijim osobama na način da im pomognete, razveselite ih te spojite ugodno s korisnim - pridružite nam se.
Postoji više pozicija na kojima možete volontirati, a neke od najčešćih su druženje s korisnicima ili pratnja do bolnice. Ovisno o specifičnim znanjima i vještinama volontera moguće je organizirati kreativne radionice, tečajeve stranih jezika, informatičku radionicu i drugo.

Druženje s korisnicima

Ako želite odvojiti dio svog vremena i posvetiti ga druženju sa starijim osobama kako bi im život u Domu bio što kvalitetniji i sadržajniji, svakako nam se javite.Starija osoba se ponekad može osjećati osamljeno, a vaše društvo će na nju djelovati pozitivno. Svojim dolaskom i razgovorom s našim korisnicima, učiniti ćete njihov dan ljepšim i ispunjenijim.

Pratnja u bolnicu

Potrebni su nam volonteri i volonterke koji bi bili pratnja našim korisnicima na unaprijed dogovorene liječničke preglede. U to bi bila uključena pomoć u snalaženju bolnicom, te razgovor i druženje za vrijeme samog čekanja na pregled. Način prijevoza do bolnice je dogovoren od strane Doma. Ovaj tip pomoći je od iznimnog značaja za naše korisnike, te ukoliko raspolažete slobodnim vremenom i imate želju pomoći svakako nam se javite.